Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii mall 4657

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
MALL
Romania (alege oras)

FILTRU APA ULTRAFILTRARE 6 STADII


Pret: 490.00 RON (cu TVA)
Data Adaugarii: 2012-03-18 13:19:04
Numar Imagini: 1
Viziteaza Galerie
Detalii Produs
FILTRU APA ULTRAFILTRARE 6 STADII
Filtru apa ultrafiltrare Hydro 6 stadii

Ultrafiltrarea este procesul de separare prin membrane sub influenta unei diferente de presiune.

Ultrafiltrarea (UF) folosita de filtrele de apa este un process de separare care foloseste membrane cu pori , cu dimensiuni cuprinse in intervalul 0.1 si 0.001 microni. De obicei membranele UF vor elimina substantele cu greuate moleculara mare, materialele coloidale, moleculele polimerice organice si anorganice. Moleculele organice cu greutate mica folositore organismului, cum ar fi ionii de sodiu, calciu, clorura de magneziu si sulfat nu se elimina prin membranele UF.

1. Filtru sedimente: prima etapa de purificare consta in trecerea apei printr-un filtru de polipropilena care filtreaza contaminatiile mai mari de 1 micron (1/1000 milimetru, care nu sunt vizibile cu ochiul liber) cum ar fi rugina, nisip, namol, praful foarte fin, noroi si diferiti oxizi sau corpuri grele. Durata de viata este de 6 luni.

2. Filtru cu carbune activ: a doua etapa de filtrare leaga clorul, derivatele din clor si alte substante organice. Durata de viata este de 6 luni.

3.Filtru cu rasina iodizata si carbon : a 3-a etapa de filtrare, o solutie eficienta de sterilizare a apei fara a folosi lampa cu UV .Durata de viata este de 6 luni.

4.Filtru block carbon :Filtru apa de carbon activ CTO retine particule mici pana la 5 microni precum si anumite microorganisme, solventi organici sau substante organice .Durata de viata este de 6 luni.

5.Filtru mineralizare : Filtru apa ridicator de ph , rezulta o apa alcalina benefica pentru organism.Durata de viata este de 6 luni.

6. Membrana de ultrafiltrare: etapa a 6-a consta in trecerea apei printr-o membrana semipermeabila (membrana UF) care elimina majoritatea compusilor chimici organici si anorganici daunatori (saruri, oxizi, metale si nemetale, grasimi, produse derivate petroliere, pesticide, etc.) si a impuritatilor biologice de tipul chisturilor (lamblii), bacteriilor si virusurilor care aduc riscuri mari de imbolnavire (dimensiunile bacteriilor sunt de cativa microni, iar virusurilor au intre 0,01 si 0,4 microni). Toate aceste impuritati pot proveni din contactul sursei de apa potabila cu apele uzate (canale de scurgere, vecinatati ale latrinelor cu fantanile forate) sau prin contaminarea directa (rezervoare de apa neprotejate, tevi si instalatii vechi de alimentare in care se dezvolta diferite culturi microbiologice). Durata de viata este de 12 luni.Se monteaza in spatiul de sub chiuveta de la bucatarie sau langa chiuveta, avand nevoie de alimentare cu apa de la conducta de apa potabila nefiind nevoie de o legatura la teava de scurgere. Filtrele se schimba foarte usor, nefiind nevoie de specialisti asadar economisiti timp si bani.

Raporteaza Pagina

 
 
Taguri
ultrafiltrare apa   filtre apa  
 

GEOROM INSTAL   |   Magazin online   |   Contact
Logo GEOROM INSTAL
Timite un mesaj catre vanzator!

Accesorii Bucatarie

• Filtru apa ultrafiltrare 6 stadii
• Suport ustensile bucatarie
• Suport sticla vin
• Suport de perete-etajera
• Scaun
• Masa cu oglinda
• Masuta fier forjat-mozaic
• Ustensile semineu
 
 
 

raporteaza o eroare